Musik: Rock og elektronisk musik. Kan godt lide Portishead, Moloko, Prodigy, Drugstore og Radiohead, men min indre bonderøv har også et stort blødt punkt for Allan Olsens djærve, nordjyske univers. Jeg er småafhængig af Roskilde Festivalen, hvor jeg dukker op stort set hvert år.

Film: Jeg har en udpræget svaghed for billige horrorfilm. De må meget gerne være fra firserne, der jo ellers var lidt af en kvalitetsmæssig nedtur for resten af den amerikanske film-industri. Men jeg kan da også godt kende en god film, når jeg ser den. Et par absolutte favoritter: Godfather I & II og Et hjerte af sten.

Bøger: En blandet landhandel. Før i tiden læste jeg en del dansk litteratur af blandt andre Scherfig, Kirk og Wied. For øjeblikket er det dog mest moderne nordamerikanske forfattere som Paul Auster og Douglas Coupland, jeg læser. Årets hidtil bedste bog: Kurt Andersens "Turn of the century" - morsom satire over den wanvittige westlige werden anno 2000.

Informationsteknologi: Efterhånden har jeg overvundet trangen til at skifte min computer ud hvert halve år, men jeg har stadig en svaghed for små fikse mobile dimser som mobiltelefoner, mp3-afspillere og PDA'er.

Desuden: Spiller jeg fodbold for et par af hovedstadens absolut mest håbløse hold, sidder med i et par foreningsbestyrelser og så overvejer jeg at anskaffe mig en sejlbåd sammen et par venner.