Mortens Top 21

       
1
  Google - www.google.com
Hvad var www før Google? Den ultimative søgemaskine der i ni ud af ti søgninger har det, du leder efter, øverst på listen. Do you feel lucky?.
 
       
2
  IMDb - www.imdb.com
Gammel men god. IMDb er den ultimative database over alverdens film. Har du glemt hvem, det lige var, der satte lys på Ace Ventura 2, så er det her, du går hen.
 
       
3
 
 
       
4
  Hattrick - www.hattrick.org
50.000 asociale netnørder kan ikke tage fejl (?) - spil Hattrick! Køb og sælg spillere eller hiv dem op fra dine ungdomsrækker, og sæt kurs mod Superligaen. Ekstremt vanedannende og ganske gratis.
 
       
5
  Yahoo - Yahoo.com
En af de første til at indeksere WWW og har stort set ikke skiftet layout siden. I dag har Yahoo et af de bredeste udbud af tjenester på nettet og samtidig mange af de bedste.
 
       
6
  DR  
       
7
  Salon - www.salon.com
Det bedste brede e-zine om alt fra politik til populærkultur. Ser ud til at være i svære økonomiske vanskeligheder, men overlever forhåbentlig.
 
       
8
 
 
       
9
     
       
10
     
       
11
 
 
       
12
 
 
       
13
  Normal Bob Smith - www.normalbobsmith.com
Den sjoveste hedning på nettet. Bob opfandt Jesus-påklædningsdukken, hvor man blandt andet kan give den korsfæstede Jesus julemandskustume på. Ikke overraskende får Bob verdens sjoveste hademail.
 
       
14
  Project Gutenberg
Information wants to be free.
 
       
15
  Simpsons
 
       
16
  CIA World Fact Book - www.odci.gov/cia/publications/pubs.html
Oplysninger om alverdens lande. Ikke altid opdateret, men hvad skal man også med efterretninger, når man har hangarskibe på størrelse med Liechtenstein og masser af strategiske atomvåben.
 
       
17
  Alexanderband - www.alexanderband.dk
En flok århusianere der ikke er helt raske oveni. Spil Diktatorspillet, hør en sang og se hvordan Esbens interessante møde med Hitler spændte af.
 
       
18
  Amazon
Hele verdens døgnkiosk
 
       
19
  Tucows
 
       
20
  Jubii - www.jubii.dk
Har haft vinden i ryggen siden starten i 1995 og er stadig Danmarks største indeks. Den bedste genvej til danske sider indenfor ethvert emne. Ved du ikke præcis, hvad du leder efter, er Google dog bedre.
 
       
21
  Doonesbury - www.doonesbury.com
Læs den daglige stribe, køb signerede bøger og se hvad Dan Quayle går og hygger sig med for tiden. Masser af sjove detaljer og et skatkammer af gamle striber.